Dag 03 – Mina föräldrar

Jag har som dom flesta andra två föräldrar.
Dom har varit skilda i ett antal år, men det har jag aldrig sett som något problem. Tvärtom.

Min mamma heter Annika Karlsson.
Ja vad kan jag säga som jag inte tidigare sagt?
Hon har ställt upp för mig ända sedan hon såg det där lilla pluset på stickan. Inget av mina problem har någonsin varit för stort, dom går alltid att lösa.
Hon jobbar på skola i två olika klasser vilket gör att hon alltid mer eller mindre är stressad. Ändå har hon alltid tid för sina fyra barn och alla våra problem.
Det är av henne jag har ärvt mitt hundintresse och det tackar jag ödmjukast för. Jag älskar dig mamma!


Min pappa heter Lars Öhgren.
Jag skäms över att jag inte har skrivit så mycket om honom.
Även han har alltid ställt upp för mig. Just nu så umgås jag inte så mycket som jag vill med pappa och bor bara hos min mamma.
Min pappa jobbar på bilprovningen och där har jag hängt sen vääldigt unga år, jag far fortfarande dit rätt ofta och bara "hänger". Pappas största intressen måste vara allt med motor och det har han sakta men säkert överfört till mig. Jag älskar dig pappa!

(Lite skamligt att det här var enda bilden jag har på pappa, skärpning pappa!)

Jag tackar både min mor och min far för att dom har valt sådana underbara människor att dela barn med. Det hade inte kunnat bli bättre! Ni har uppfostrat mig till den jag är idag.(Om jag får säga det själv så hade ni inte kunnat göra det bättre!;)) Jag vågar säga ifrån när jag tycker att något är galet, jag vågar säga precis vad jag tycker, men jag vet även när jag ska hålla tyst.
Med facit i hand, om någon hade frågat mig när jag svävade omkring i intet vilka jag skulle välja till mina föräldrar ja då hade det blivit just ni. För mig är ni obeskrivbara!

Kommentarer
Postat av: Mamma

JAG ÄLSKAR DIG,MITT HJÄRTA! <3

2010-12-13 @ 14:52:43
Postat av: Anonym

JAG ÄLSKAR DIG,MITT HJÄRTA! <3

2010-12-13 @ 14:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0