If it hurts me so bad.

Idag har jag varit på skolan å ÄNTLIGEN fått klar den där jävla blomman på slöjden :D Så jävla skönt å få undan de, jag är överlycklig, jag lovar!

Igår var jag, mamma och moster å träna hund.
Det hela börja bra, vi var på bhk och tränade lydnad.. Sen efter vi hållt på ett tag for vi ut i skogen och skulle lägga några enkla spår och patrullera lite å nog gick det bra det också.. Som vanligt var jag grym som figurant. När det var klart tog vi oss en liten promenad i skogen å då helt plötsligt tvärstannar moster och böjer sig ner å vad ser hon? Jo! Björnspår. Jävlar vad rädd jag vart men min moster fortsatte gå efter det en bit sen tvärstannar hon för spåret tar slut.
Sen ser jag hur hon sakta höjer huvudet. Rysningarna går genom hela kroppen när jag inser att FAN, björnen kanske sitter i ett träd. Jävlar vad jag sprang å mamma och moster var inte sena att haka på.
Mamma fråga om jag inte funderat på att börja med häcklöpning, då förstår ni kanske att det inte bara gick snabbt utan obehagligt snabbt.

Och ja, jag kan meddela att jag är jävulskt rädd för björnar tror ni mig inte hänvisar jag till Malin, Danne eller deras kära mor.
Förr eller senare måste ju Brad Pitt komma med ;)

Sättbar? Ohja!


Hejhej!


Is it true?

Oj va de klagas på min uppdatering.. Förstår inte varför (A)

Idag spelade småtjejerna match mot Munksund, ni skulle ha sett hur grymma dom var.. Tjejerna hade bara fyra 98or och resten 99or medans Munksund hade hade ett rent 98a lag plus två 97or :p
Stannade kvar och såg när herrarna spelade, tyvärr hade inte dom turen med sig och det vart förlust med ett mål.. Måst då säga att Mojje är jävla duktig :)


Och inte att förglömmaAndrei Flinker heter denna snygging. ;)

Inte illa alls ;DÄr det bara jag som tycker att Islands bidrag i Euroision song contest är äckligt bra?
Jag gillar både låten och rösten som fan :)


Hejhej!

Right were I belong

Idag har jag inte gjort så mycke alls. Då vet ni.


Jag kör en dagens fast klockan är efter tolv..
Kommer nog ingen dagens imorrn ska nämligen till min morbror och sova där med mina bröder :)


Brandon Beemer heter han, han kanske inte är snygg jämt men här är han då äckligt snygg :D

Synd int bilden fortstte längre ner. ;)


Hejhej!

Dagens

Ja inte är det lätt det här med blogg.. Som ni ser så har jag tagit en paus, ja den tog över mitt liv. Men nu känns det lite bättre igen.

Jaja ork int skriva om vad jag gjort och så vidare..
Däremot ska jag införa en dagens, inte en dagens outfit nej jag går lite mer på min vän Malins spår (hon kör på dagens hunk) så från och med nu kör jag med:
Och förmodligen så är det min blivande karl som är först ut :)(Eftersom vi alla vet att jag är sämst på att uppdatera så kan jag ju redan nu erkänna att dagens kanske blir veckans)


Hejhej!

RSS 2.0