I can't escape this hell..

Vi kör på två dagar i rad!

Imorse när jag vaknade kände jag att de inte var bra, inget var bra..
Mamma tyckte jag såg sjuk ut, och feber hade jag. Så de var tänkt att jag skulle vara hemma från skolan idag, men tro fan att jag vart bättre, speciellt efter ett visst antal alvedon (hahahaha, jag höll just på skriva ...ett visst anal alvedon) så jag besluta att jag skulle på skolan ändå, tur var de eftersom de visa sig att jag hade körlektion idag.. Kom lagomt till teckenspråket, där jag fick reda på att jag inte behövde vara där så jag fick vänta i ungefär två timmar på körlektionen som tur var kom anna just dit så jag var med henne tills jag skulle å köra. :)
Körningen gick bra, först fick jag starta i backe sen var de start i medlut och till sist for vi å backa runt en massa hörn. För en gångs skull fick vi mycke gjort :)
Efter körningen så hade jag slöjd, Simon verkar rätt nöjd över att jag faktiskt kommer.. :p Haha, jag gillar slöjden, mest för att simon är lärare, han har som härliga funderingar och värderingar. De bästa är när Jim försöker ställa en fråga till han, stackars lilla jim blir aldrig hörd :D

Sen vart det att vara med Anna vi var på byn eftersom affärerna var öppna till åtta, sen följde jag henne till älvåkra grillen så hon skulle få käka lite. Efter det for vi förbi eve ett tag, haha snacka om överraskning hon kommer få när hon kollar sina bilder :D Sen skulle hon och da buzztian fara till luleå å hämta hans syster så då for jag å anna till pontus. :)

jaja de var nog allt ska du se.

I've said it so many times
I would change my ways
No, never mind
God knows I've tried

Take my pain and numb me from this!

Jag är inte den bästa på det här med att blogga, men jag gör det ibland ;)
Fråga inte vad jag gör vaken nu, för de vet jag inte!

Hela min dag har varit bottenlöst dålig ungefär som de senaste halvåret har varit (lite bra har ju förekommit också)

Har varit mer eller mindre sjuk i säkert 2-3 månader nu och det känns som att det aldrig tar slut.
Jag har helt seriöst aldrig haft så här ont i mina leder.. Aldrig som i aldrig i hela mitt liv..
Det mest irriterande är att jag inte kan göra något åt de, förutom äta massa alvedon jag tål nämligen inte dom "riktiga" medicinerna..

Igår var jag hemma från skolan, men vid ett kom jag på att jag hade boka tid hos Gondy så de var bara å pallra sig dit ändå, dock så kom jag 5 minuter sent (Gondy ringde till mig just när jag gick upp för trappan till han)
Efter körningen så ringde jag till Märta hade tänkt fara och göra klart dokumentären om henne, då berättar hon att Richard redan varit där så då sticker jag till redigeringen iställe. När jag kommer dit så har richard just stoppat in intervjun med Märta, jag ser vad han har åstadkommit och beslutar att Nej de duger inte så jag tar med mig richard till märta och vi gör om allt den här gången inne i hennes rum, olika bildutsnitt och omskriva frågor.
Måste säga att jag vart jävligt nöjd över de jag såg när vi filma :)
Efter de så måste richard sticka iväg med nån buss så jag far ensam till badhuset och fixar lite inklippsbilder när Märta simmar.
Sen är klockan helt plötsligt halv fem så jag skyndade mig tillbaka till skolan så jag skulle slippa ha med stativ å kamera hem.

Sen idag for jag till skolan trots att jag inte borde ha gjort de(var sjukanmäld), men man kan ju inte lämna allt jobb med klippningen till killarna.. Jag skippade svenskan för att få in de vi filmat på datorn.. Då börja de tjorva (bigtime)! De visar sig att ljudet på kameran var av trots att de absolut inte går enligt Britta.. De vi filmat innan har ljud och de vi filmar för att testa har ljud..
Det hela slutar med att vi måste använda richards intervju och ärligt har jag aldig visat upp något sämre.. Hade hellre skitit i att lämna in något alls..

Fyfan vilken skitdag det varit idag!

Har ju beslutat mig för att göra klart matte a innan jul, dock visa det sig att nästa onsdag blir de nationellt prov och jag har två och ett halvt kapitel kvar av boken det vill säga cirka 150 sidor.. Men skam den som ger sig! Ett G ska jag ha!
Trodde jag skulle klara mig på 3 lektioner matte i veckan men de visa sig ju vara fel(dom andra som läser likadant har typ 5 lektioner och dom är ändå efter enligt David)

Ojoj, jävla negativ jag är!
Synd jag inte kan visa det mot vissa..

Jaja, nu måste jag fan sova, har fullt upp imorrn!

I learned one more time
I have to think twice in what I do
I did my mistakes, don’t got what it takes
I’m losing my mind


RSS 2.0