Påsk :)

Imorgon bär det av till min faster i Östhammar, känns ruskigt kul att få komma bort ifrån allt!
Är lite smått nervös inför flygturen dit, jag hör nämligen till den lilla skaran av människor som aldrig prövat på det där med flygplan förut.. Dock så tror jag att jag kommer klara det galant!
Hemresan blir med tåg och det har jag faktiskt åkt förut, mer än en gång (tro det eller ej)
Kommer inte hem förens på söndag morgon, så hela påsklovet går åt till Östhammar/Uppsala/Stockholm.

Lite om hur påsken varit so far
På fredagen målade vi ägg, jag måla ett ägg blått var de med lite prickar och så.. Jonte hann måla två stycken, väldigt vackra var dom gröna och svarta.. Så typ lite halvruttna ut.. Mamma målade så klart snyggaste ägget (varför fick inte jag nå av din konstnärlighet?)
På lördags morgonen hade påsktuppen vart och hälsat på hemma hos oss, han hade lämnat kartor till mina bröder men dom tyckte inte det var så intressant, det intressanta var att han hade klämt stjärten i altandörren så han tappat fjädrar.. Jag och Otilia fick en klurig mening iställe för karta, dock lite för lätt..
Men hur som helst tack mamma, du vet, vi blir aldrig för gamla för påskägg. ;)

Btw, roligt att någon läst min blogg och kommenterade dessutom! :D

Jaja, dags att fortsätta med bokläsning så man blir lite trött, ska ändå upp vid sju imorgon och packa klart mina grejjer..

Godnatt!

Hål i hakan? ;/

Kom just fram till att min blogg är ganska onödig eftersom ingen vet att den finns, tur jag inte skriver något vidare viktigt då. :)

Idag har jag städat mitt rum, vissa förvånas att det faktiskt händer att det är städat i mitt rum.. Vad kan jag säga, de där med att städa är inte riktigt min grejj, stöka däremot. ;)

Jag vet inte riktigt vad som händer, jag tror nästan att jag tappat lite kontroll över mig själv. Som idag när jag skulle dricka vatten jag fick nå ryck så jag gjorde illa min läpp och vatten UNDER hakan inget på.. då kan man ju verkligen fundera om det kanske inte är ett litet hål i hakan min.. Måste undersökas.


Aja, nu har jag skrivit lite onödigt vetande vilket inte spelar någon roll eftersom ingen läser :)

GODNATT :D

RSS 2.0