So if you could see, the darkest side of me..

Nu har skolan börjat om, tredje dagen idag.
Det bäst med att den börjar om är att Märta faktiskt är tillbaka jag har saknat henne.
Jag har bestämt mig för att läsa både matte a och b i år så jag måste ha gjort klart a innan jul, men det känns faktiskt bra (än så länge).
I år har vi fler "vanliga" ämnen det vill säga inte bara media ämnen, förra året hade vi bara svenska, engelska, leva och idrott förutom mediaämnena och då var engelskan total inriktad på media.. Känns faktiskt lite roligt med dom vanliga ämnena, trodde aldrig jag skulle skriva de. :P

Idag hade vi nån sorts media dag, ettorna, tvåorna och treorna tillsammans de var inte roligt alls, jag hoppades faktiskt att de skulle vara kul men inte.. Däremot slapp vi gå till 16.10 som vi ska egentligen.

Ohh, de är något som är förjävligt, fredagar ska vi egentligen gå till jävla fyra, de funkar inte tycker jag iaf, men nu fram till jul har vi iaf fixat så vi tar den på onsdag men efter jul så har vi nå annat skit då så då bli de nog å gå till fyra! fan!

Kände att de helt enkelt var på tiden att skiva här, men inte hade jag något kul eller viktigt å skriva och mitt jävla tangentbord har damp så vissa tangenter kommer inte med så är de bokstäver som saknas skyller jag på det!

aja ska fara å köpa en tidning eller nå
hejhej!

Någon som sett en prickig ballerina sko?

Länge sen jag skrev men har inte haft orken, antingen har jag tränat eller jobbat..
I helgen var jag iaf i luleå. Var på lk och så  var de luleåspelen samtidigt så pappa å dom hade dragit dit husvagnen..
Fredagen var underbart trevlig, vaknade tidigt och åkte med stefan till luleå, såg lite fotboll sen på kvällen bar de iväg till stan.
Började med att se e.m.d inte riktigt min smak när de gäller musik, men mattias var faktiskt ganska snygg..
Sen bar de iväg till nästa scen där jag såg lite e-type, trängde mig fram så långt de gick i väntan på Millencolin, jag kom mig ända fram till staketet, där jag träffade några trevliga pojkar. Vi hann prata på ett bra tag innan millencolin äntligen började spela. Jag stod jävlat i mitten allra längst fram, men efter ett tag var de plötsligt några famför mig. Runt omkring mig började folk falla i en stor hög, olyckligtvis hamna min fot underst i högen, killarna jag pratat med tidigare höll i mig så jag inte skulle delta i den stora kramhögen, tyvärr ville min sko stanna kvar där, så en av killarna följde mig lite längre bak så jag skulle slippa glas i foten och andra trevligheter.
Allt de hann hända dom första 5-10minuterna kändes lite surt å måsta gå till bilen så jag stanna kvar ändå och fick ha min fot på killens sko så jag slapp glas i foten trodde jag iaf..
Men det var hur som helst helt jävla kanon kul å se dom live..

Sen när jag skulle tillbaka fick jag en påse av kp å ha på foten så jag kunde gå ganska bra, var ändå en bit till bilen..
Fick många undrande blickar på min så kallade sko, en överförfriskad gubbe kom fram till mig och sjöng en liten trudelutt som gick ungefär: hon har en påse på sin fot, kanske har hon den som sko... osv..
När jag kom tillbaka till husvagnen tog jag e dusch och upptäckte att det trots allt hunnit komma in glas..
Jag fick ut de mesta men än sitter de kvar några små splittror..

Lördagen for jag till farmor å farfar på morgon och vänta in att affärerna skulle öppna.
Farfar ser ganska pigg ut ändå, men så fort han gör något märker man att han inte alls är frisk, han börja skojja med mig om att han skulle dö om 30dagar, jag kände mig gråtfärdig trots att jag mycket väl visste att han skojja..
Jag och farmor for ut på stan å kolla i affärer jag hitta ett par ganska söta skor som jag köpte. :)
Sen på kvällen for jag ut ett litet tag men efter en stund kände jag att jag inte orka vara kvar, var ändå ingen artist jag ville se så jag for tillbaka till husvagnen..

Idag var de semi och finalspel för tjejerna, jag missa semin för att jag sov men den vann dom.
När dom om tillbaka for vi ut å åt på max sen gick jag å köpte en ny telefon eftersom min andra börjat tjorva så mycke.
De vart en samsung, himla fin är den. :)
Sen bar de iväg för å se finalen, där träffa jag robin som skulle se sin tjejs lillasyster spela foboll.
Det var jätte kul å träffa han var ett bra tag sen, kände knappt igen han när han kom emot mig, men tydligen ser jag ut som jag samma gamla mia..

Nej nu har jag skivit äckligt mycke, ska upp å jobba imorrn så de är bäst å gå å sova snart..

aja, hejhej!

RSS 2.0